Ensimmäinen keikka ei nyt sitten mennyt ihan putkeen. Olin lähes kokoajan hermostunut enkä saanut itseäni mukaan tunnelmaan. Miehessä ei nyt sinänsä ollut mitään vikaa, helppo ihmisenä, tai tässä kohtaan kuuluisi sanoa kai, että asiakkaana.

Ei mitään suuria vaatimuksia. Aluksi lähetysaarnaaja asennossa ja sitten pikainen vaihto takaapäin. Hän kehui tiukkuuttani, itse ajattelin mielessäni, ettei se olisi ilman kumia edes onnistunut. Hän tykkäsi myös näykkiä niskaani ja korviani. Kuuluiko sen kiihottaa, en muistanut enää.

Oliko ensimmäinen kerta aina tuollainen tai siis ensimmäinen tietoinen kerta vai eikö minusta nyt kuitenkaan olisi tähän.

Panon jälkeen jäin odottamaan, että mitä nyt, aikaa olisi vielä. Hän tahtoi suihkuun kanssani, hän tahtoi että pesisimme toisemme. Suostuin. Suihkussa rentouduin, pesin saippuoiduin, mutta arastelevin käsin häntä, hän minua ollessani takanani. Liutti liukkaita käsiään hellästi ihollani. Tunsin kuinka hän alkoi kovettua takani ja huohottaa. Kuin lukien hänen ajatuksiaan, pyysin häntä hakemaan kumin.

Tämä pano ei vastannut lainkaan edellistä, tässä olin jo mukana, tämä tuntui jo hyvälle. En ajatellut mitään. Pian huomasin laukeavani.