Mitä tuollaiseen voi vastata - muuta kuin tiukan EI.

No niinhän sitä luulisi. Lupasin harkita asiaa. Harkitsinkin ja tulin siihen tulokseen, että voisin jopa hyötyä tästä. Silmissäni näin jo ylennyksen ja paksumman palkkapussin. Kunnianhimollani, tai pitäisikö kuitenkin sanoa, että ahneudellani ei ollut rajaa - suostuin siis.

Ilta alkoi tutussa ravintolassa, hyvin syöden, juoden ja keskustellen. Keskustelu oli normaalia, niin työ- kuin vapaa-aikaakin sivuten. Pidin kuitenkin huolen etten kertonut mitään kovin henkilökohtaista, väistin ne kysymykset hyvin diplomaattisesti. Enkä samoin olisi halunnut kuulla pomonkaan yksityiselämästä, jota pakostikin tuli yllättävän paljonkin esiin. Tuo saikin miettimään hänen tarkoitusperiään, etsikö hän jotain pysyvempää, petasiko kenties tulevaisuuttaan. Minulla ei joka tapauksessa ollut tarkoituskaan vakiintua, ei edes siksi kuuluisaksi toiseksinaiseksi, vain hauskanpitoa ja sitäkin vain jos siitä olisi minulle etua ja toinkin sen julki hienovaraisesti.

Menimme taas jo ennalta varattuun hotellihuoneeseen. Sama kuvio toistui - seksi, suihkua ja kotiinlähtö. Ilmeisesti pomo oli kuitenkin tajunnut minun ajattelevan jotain ihan muuta kuin suhdetta hänen kanssaan, koska lähtiessä hän kysyi - "paljonko olen sinulle velkaa ?"

Ihan tuota en ollut ajatellut kun ajattelin sitä omaa etuani.